Català | Castellano   
 
  Presentació
  Projectes
  Contactar
  Espai soci
 
Projectes

Degut les característiques de BMP ONG , petita organització d'escassos recursos logístics, econòmics i humans, ens hem inclinat per labors que no requereixin de costos excessius, pràctiques i amb garanties d'èxit elevades. Els projectes que estem desenvolupant són els següents:

PROJECTE VILLA EL SALVADOR.
Villa El Salvador és un districte de Lima, capital de Perú, d'una població d'unes 500.000 persones.
Villa El Salvador és un dels districtes més pobres de Lima i dels de més recent creació, al 1971. Va néixer de la necessitat d'un gran nombre de famílies provinents de l'entorn rural d'establir-se en la ciutat. Villa ha canviat molt gràcies a l'esforç dels seus habitants, encara que encara queda molt per fer. Desocupació juvenil, delinqüència i problemes socials com la maternitat en l'adolescència, són algunes de les barreres amb les quals es troben avui dia.
BMP ONG ha tingut la sort de contactar amb una associació juvenil d'allí, La Casa Alternativa Joven (CAJ).
Aquesta associació de joves ja ha portat a terme alguns projectes d'integració i desenvolupament dirigits als joves del districte. D'aquí ha sorgit la idea de realitzar un projecte d'agermanament entre BMP ONG i La Casa Alternativa Joven . Amb aquesta unió ens proposem iniciar els projectes que permetran que la CAJ sigui el motor del desenvolupament juvenil en Villa El Salvador.
-Més informació sobre Villa El Salvador i la CAJ.
-El Projecte.
-Fotos.

PROJECTE CAMÍ SOLIDARI
En col·laboració amb Xavier Molins i Carme Corretgé i la seva pàgina web www.lavueltaalmundo.net, contribuirem en una sèrie de petits projectes als quals ells han anomenat “camí solidari”.
Xavier i Carme són una parella que estan portant a terme una volta al món des del 3 de febrer de 2008. Durant aquest viatge estan coneixent les realitats socials i les necessitats de les comunitats per on van passant, per la qual cosa ens proposen petits projectes en els quals contribuir i que en que l'ajuda arriba directament i sense intermediaris.
Si vols conèixer més en profunditat els projectes de camí solidari, ho pots fer a través de la web www.lavueltaalmundo.net.


 

   Pàgina realitzada per Sinter Web